Tämä blogi on ollut mielessäni viime aikoina ihan sattuneesta syystä. Noin puolen vuoden aikana painoni on hitaasti mutta varmasti kivunnut takaisin tuonne 78-79 kilon tuntumaan eikä ole kiva olo. Itse asiassa on aika paha olo ja senpä vuoksi jätin hiilarit vähemmälle tiistaina.

Nyt olen neljä päivää ollut vhh:lla ja alkaa tuntua paremmalta. Näiden neljän päivän kuluessa paino on tippunut puolitoista kiloa, mutta muuten olo alkaa olla parempi. Ei tunnu niin turvonneelta ja tahmealta koko ajan. Tänään olen lisäksi ravannut vessassa isommalla poistolla viidesti ja mietinkin, ovatko rasvat lähteneet liikkeelle johonkin suuntaan. Ensi viikolla alkaa taas työpaikalla normaalivuorot eli kaksi iltaa ja kolme aamua. Ilmoittauduin tiistaisin aamupäivällä samassa talossa pidettävään Pilates ja venyttely-sessioon, sillä yksin ei tule videon kanssa jumpattua. On kovin helppo keksiä tekosyitä ja istua sohvannurkkaan kutimen kanssa katsomaan elokuvaa.

Olen päättänyt olla vhh:lla nyt jouluun ainakin, silloin tulee varmasti tauko. Minun jouluni vaatii lanttulaatikkoa ja karjalanpiirakoita puhumattakaan pipareista. Parin viikon päästä lähdemme käväisemään Tukholmassa, toivon etten aivan repsahda herkkuihin (=suklaamousseen) laivalla.

Kohti keveämpää syksyä :)